Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Mala da si ptica, gađao bi te praćkom'

A kako vi zavodite?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dolaskom lijepog vremena - vještine zavođenja nekako dolaze do izražaja. Djevojke u ljetnim haljinama, mladići s najoriginalnijim uletima.

Ono što je nekada bilo nezamislivo i gotovo bezobrazno, danas je praktički rutina. Kako smo od sramežljivih pogleda i namigivanja došli do modernog zavođenja?

>> Nudi 50 milijuna eura muškarcu koji zavede njegovu kćer lezbijku

Pročitajte i ovo Što Hrvati misle o udvaranju? (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Pravo na flert Pitali smo Hrvate kako se oni udvaraju Slika nije dostupna Eksperiment Biste li ovoj dami poslali porukicu? Pazite, naravno da postoji 'kvaka'

'Jedan od najgorih uleta koje sam dosad čula je: mala da si ptica, gađao bi te praćkom', rekla je ekipi Provjerenog Antonija. Tomislav koji kao i Antonija radi kao konobar, kaže, rijetko je koristio slične 'ulete', no naslušao ih se mnogo. Sve biser do bisera.

'Gdje si ribice, stigao je akvarij, pa mačkice evo ti whiskas, ili poznajem djevojke svakakve sorte ali ti si mi slađa i od doboš torte'', rekao je Tomislav. Što je pristojno, a što ne, što se očekuje u ljubavi i udvaranju - stvar je vremena i okolnosti. Kako to izgleda diljem Hrvatske, pogledajte prilog!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene