Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dodao diplomirani

Lažni profesor predavao 26 godina: U srednjoj školi u Varaždinu pronađena još jedna krivotvorena diploma

Diplome, ilustracija (Foto: Getty images)
Diplome, ilustracija (Foto: Getty images) Getty Images
Aktualno Galerija Diplome, ilustracija (Foto: Getty images) Diplome, ilustracija (Foto: Getty images) Foto: Getty Images +0 Diploma i indeks, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/2 >>
Varaždinska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 55-godišnjakom zbog sumnje da je krivotvorio diplomu s kojom je radio u jednoj srednjoj školi u Varaždinu.

Policija je postupala po prijavi srednje škole, a muškarac je osumnjičen za djelo Krivotvorenje isprave, priopćila je policija.

Pročitajte i ovo Ilustracija Za vrijeme nastave Objavljeni detalji napada u osnovnoj školi, policija otkrila što će biti s ocem koji je nasrnuo na nastavnika Nestala djevojčica Danka Misteriozan nestanak Susjed nestale djevojčice Danke: "Čuli smo dječji žamor... Jedno je dijete već bilo oteto"

Kako se sumnja, 55-godišnjak je nakon lipnja 1992. godine na osobnom računalu izradio krivotvorenu diplomu jednog fakulteta u Zagrebu iz koje je vidljivo da je stekao stručnu spremu sedmog (VII/I) stupnja i stručni naziv diplomirani inženjer, iako je na istom fakultetu stekao stručnu spremu šestog (VI/I) stupnja i stručni naziv inženjer.

Navedenu krivotvorenu diplomu 55-godišnjak je upotrijebio za zasnivanje radnog odnosa u jednoj srednjoj školi u Varaždinu, čiji je bio zaposlenik od 1993. do svibnja 2019. godine, navela je Varaždinska policija.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene