Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preostalo još samo 2 milijuna

10 milijuna kuna za kupce Renault vozila brzo nestaje!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nova komercijalna akcija Renault Nissan Hrvatska pod nazivom „10.000.000 KUNA KUPCIMA RENAULT VOZILA“ namijenjena kupnji svih osobnih vozila iz Renaultove ponude izazvala je veliki interes hrvatskih kupaca.

Na brojaču ostatka fonda iz ove akcije kojeg se može pratiti na www.10milijuna.com u ovom je trenutku ostalo još manje od 2 milijuna kuna raspoloživih unutar akcije. Renault poziva kupce da iskoriste preostali iznos!

Pročitajte i ovo Carlos Ghosn (Foto: AFP) USPON I PAD VELIKOG BOSSA Zvali su ga "ubojicom troškova", divio mu se cijeli svijet, a sada je završio iza rešetaka PR NOVOSTI IZ RENAULTA Renaultova električna vozila

Potaknut akcijom vlada drugih država koje zbog postojeće krize pomažu kupnju novih vozila, Renault je odlučio pokrenuti akciju '10 milijuna kuna' i biti potpora kupcima novih vozila na hrvatskom tržištu i olakšati im odabir i kupnju u ovom kriznom razdoblju.

Akcija traje do kraja travnja ove godine i odnosi se na sva vozila proizvodnje 2009. godine kao i na vozila iz 2008. godine. U akciji sudjeluju svi ovlašeni distributeri Renaultovih vozila u Hrvatskoj
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene