Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Važno je voljeti svoj posao

Znate li što je burn out sindrom?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kineska poslovica kaže 'date li čovjeku posao kojeg voli, on neće raditi niti jedan dan'. Nažalost, iskustva govore da su rijetki oni koji si mogu priuštiti takav užitak.

Velika većina radne populacije obavlja poslove od kojih im se diže kosa na glavi. Mnogi zaposlenici prilikom dolaska na novo radno mjesto imaju velika očekivanja. Zbog toga su na početku jače motivirani i angažirani no kako vrijeme odmiče, s njim opada i radni entuzijazam.
Kad su ljudi nezadovoljni tada šire negativnu energiju u svojoj radnoj grupi. Kad idete na posao s 'grčem u želucu', kad vam se pojavljuju problemi u koncentraciji i pamćenju, kad vam se javlja osjećaj besperspektivnosti i nezadovoljstva poslom, tada bolujete od burn out sindroma.

Pročitajte i ovo Ilustracija nepravomoćno Službenica godinama nije dolazila na posao u ministarstvo, a uredno joj isplaćivali plaću: Sud joj naredio da vrati novac Ilustracija Ocjena zaposlenika Ovo su najbolji poslodavci u Hrvatskoj, jedna vrsta kompanija napravila je znatan skok na ljestvici

Više o ovom sindromu doznajte u priloženom videu emisije Novac koja se emitira na Novoj TV nedjeljom u jutarnjem terminu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene