Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Živim danas – predstavljena nova kampanja Real grupe za Zagrebačku banku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U novoj kampanji osmišljenoj i produciranoj od strane agencije za tržišno komuniciranje Real grupa, potvrdila je status otvorene i odgovorne banke čiji su prioriteti razumijevanje potreba klijenata, kao i izgradnja odnosa s njima utemeljena na obostranom povjerenju.

Ključne vrijednosti po kojima je Zagrebačka banka prepoznatljiva jesu kvaliteta proizvoda i usluga, inovativnost na tehnološkom planu te uspješnost u poslovnim rezultatima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna TERET SNOSI I HNB? Zbog lihvarenja optužena Zagrebačka banka i dvoje djelatnika: Poznati detalji višemilijunske prevare PR MOJ ZABA START Koji su najbolji poduzetnički, društveni, kulturni i znanstveni projekti u Hrvatskoj?

Kampanja „Živim danas“ na primjeru sedmero prolaznika koji dovršavaju rečenicu „Žao mi je što nikad nisam…“ prati njihovo promišljanje o ostvarivanju neispunjenih želja, ukazujući kako propuštene prilike iz prošlosti mogu zapravo stvoriti planove za budućnost. Ton je kampanje pozitivan, a inspirirana je realnim očekivanjima i željama „običnih“ prolaznika koji uviđaju da se uz pozitivan stav i razmišljanje stvari mogu ostvariti onako kako zamisle.

U Realovu timu zaduženom za realizaciju kampanje sudjelovali su redatelj i kreativni direktor, Maro Pitarević, account direktor Tino Pattiera te art direktor Matko Jovičin zajedno s direktoricom Marketinga Zagrebačke banke Vanjom Vaniček i Ivom Barbarić, Suzanom Srpak i Vanjom Šarac iz odjela Marketinga Zagrebačke banke. Za fotografiranje kampanje pobrinuo se Tomislav Može.

Svaka kampanja stvara se zajedničkim promišljanjem i nudi cjelovito rješenje što nam je izuzetno bitno. Još jedna kreativna kampanja rezultat je uspješne suradnje pune povjerenja i partnerskog odnosa agencije Real grupa i Zagrebačke banke. Cilj nam je da zanimljive kampanje Zagrebačke banke na tržištu uspostavljaju autentičan, drugačiji i svježiji smjer komuniciranja bankarskih usluga.“ – dodala je direktorica Marketinga Zagrebačke banke, Vanja Vaniček

U poplavi bizarnih i usiljenih kvazikreativnih kampanja za banke bio nam je pravi užitak napraviti nešto normalno za normalne ljude i predstaviti Zabu kao nekoga tko ih nastoji razumjeti i inspirirati da ŽIVE DANAS.“ – izjavio je kreativni direktor, Maro Pitarević.

Internacionalna agencija Real grupa pruža integriranu uslugu tržišnog komuniciranja na sedam različitih tržišta. Jedna od najvećih hrvatskih agencija s više od 70 zaposlenih profesionalaca zadužena je za bogat portfolio od preko 20 klijenata iz raznih industrija. Kontinuirano praćenje tržišta, najboljih svjetskih praksi i implementiranje novih ideja u cjelovita rješenja za klijente omogućile su Real grupi zadržavanje zavidne pozicije na domaćem tržištu, ali i širenje poslovanja na internacionalna tržišta. Zbog sve većeg broja projekata i prilika na stranim tržištima, Real grupa ima otvorene urede i u Portugalu, Litvi, Mađarskoj i Beogradu s tendencijom daljnjeg rasta i širenja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene