Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Račun bez iznenađenja

Vip Ideal tarifa spaja pretplatu i bonove

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Situacije poput trčanja do najbližeg kioska po bon za mobilni telefon u trenutku kad morate nekoga hitno nazvati, a u stisci ste s vremenom, su konačno iza nas.

S druge strane, ne moramo više strahovati ni od velikih računa na pretplati. Nova Vip Ideal tarifa korisnicima omogućava da sami odaberu maksimalni iznos mjesečne potrošnje na pretplati, a ako taj iznos potroše, do kraja mjeseca mogu dalje koristiti svoj mobilni telefon tako da račun nadopune Vipme bonovima. S takvom jedinstvenom tarifom korisnici su dobili priliku za potpunu kontrolu troškova uz sve pogodnosti pretplate s povoljnim cijenama poziva, SMS-a i mobilnih telefona.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Policija o kaznenim djelima na internetu Hrvatske učenice na internetu sve više golišave fotografije nude za bonove i novac Slika nije dostupna Iznuđivao 14-godišnjaka pa ga istukao

Korisnici mogu izabrati jedan od definiranih mjesečnih limita od 100 do 500 kuna i mogu ga promijeniti ovisno o svojim navikama. Također, dobit će obavijest SMS-om kada im ostane desetak kuna do mjesečnog limita i kada počne naplata na Vipme računu. Vip Ideal tarifa ima minimalnu mjesečnu potrošnju od 50 kuna koja se troši na pozive i poruke i to je ujedno minimalni iznos koji će korisnik mjesečno platiti, iako je primjerice izabrao mjesečni limit od 100 kuna. Korisnici sada mogu uživati i u dugim razgovorima s voljenom osobom, jer su pozivi prema Vip friends broju nula kuna po minuti uz naknadu za uspostavu poziva od 0,29 kuna.

S novom tarifom u ponudi su i mobilni telefoni Nokia 2700, Samsung C3050 i LG GB220 već od 9,99 kuna.

 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene