Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Poskupljuje Eurodizel

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na benzinskim postajama hrvatske naftne kompanije Ine od sutra će biti skuplji samo Eurodizel čija bi se cijena poskupljenjem za 0,9 posto, na 8,00 kuna po litri, izjednačila s maloprodajnom cijenom Ininog Eurosupera 95.

Prema neslužbenim informacijama, Eurodizl će sa sadašnjih 7,93 kune po litri poskupiti na 8,00 kuna, dok se cijene ostalih derivata na Ininim benzinskim postajama neće mijenjati.

Pročitajte i ovo Naftna platforma Geofizički podaci Hrvatska i Kanada zajedno će tražiti naftu i plin: Grade se četiri nove bušotine Slika nije dostupna Brzi rast zabrinuo građane Stručnjaci predviđaju: Cijene benzina mogu ići samo gore

Tako će se i idućih 15 dana, od 27. studenog do 11. prosinca, motorni benzin Eurosuper 95 prodavati po cijeni od 8,00 kuna po litri, Super 95 po 7,85 kuna, a Super Plus po 8,26 kuna.

Nepromijenjena ostaje i cijena Dizela od 7,83 kune, plavog dizela 4,58 kuna po litri, te lož ulja 4,99 kuna.

Cijene sirove nafte na svjetskom tržištu danas su premašile 99 dolara po barelu, a nakon što se dolar ponovno približio prošlotjednim najnižim razinama prema euru, te unatoč nadama da bi OPEC na skorašnjem sastanku mogao signalizirati još jedno povećanje proizvodnje.

Na američkom tržištu barel sirove nafte poskupio je 82 centa, na 99,01 dolar, a na tržištu u Londonu 73 centa, na 96,49 dolara.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene