Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Privatne investicije

Oni su uspjeli investirati u 2012. unatoč krizi!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pad gospodarstva i ove godine možemo zahvaliti niskoj razini privatnih investicija. Ipak u 2012. godini bilo je i hrabrih poduzetnika koji su u još jednoj godini krize odlučili investirati i zaposliti nove radnike.

Novu proizvodnju lijekova za 200 milijuna dolara pokrenula je Pliva. Najveća je to privatna investicija u ovoj godini. No pravi ulagački heroji su mali investitori koji iza sebe nemaju velike korporacije. Bazeni u Adamavcu bit će najmodernije kupalište u Hrvatskoj. Investitor kaže kako su mu za sređivanje papira bile potrebne čak dvije godine.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna HDZ 'opalio' po Vladi 'Ministri se međusobno hvale, a Hrvatska ulazi u šestu godinu krize. Odakle crpe optimizam?!' Slika nije dostupna Zanima ih naša hrana Uvozimo iz Kine 'brdo' toga, ali sada i oni žele naše proizvode

>> Stručnjaci: Ako bude dobrih projekata, bit će i likvidnosti

Najveća domaća tvrtka imala je nekoliko velikih investicija ovoga ljeta. Najveća od njih nova gigantska tvornica salame godišnje može preraditi oko 100.000 tona mesa.

A kako se školski razvija biznis može podučavati poduzetnik Marijan Lukač. Od ničeg malo po malo razvio je najmoderniju farmu za proizvodnju i obradu jaja u Hrvatskoj.

Što je bilo potrebno za uspješan biznis unatoč krizi pogledajte u prilogu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene