Obavijesti Video Pretražite Navigacija

VIP mreža u kvaru od jutra, ne zna se kada će proraditi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od 8:45 sati u Zagrebu nije moguće uspostaviti pozive niti slati SMS poruke unutar Vipnetove mobilne mreže. U kvaru je sustav glasovne komunikacije, nije moguće pozivati niti koristiti podatkovne usluge. Oko 11 sati mreža je proradila za dio korisnika. Iz Vipneta je stiglo priopćenje u kojem ne napominju kada bi kvar u potpunosti mogao biti riješen.

Priopćenje iz Vipneta 

Pročitajte i ovo Josipa Pleslić ex Rimac i dalje radi u DORH-u Procurile nove poruke iz mobitela Josipe Rimac: "Kako neću popi*diti, otvorila sam ti prostor kao nikome. Ja kad odem gori, 24 sata sam tvoja" Josipa Pleslić Sve objasnili Oglasio se USKOK: Komentirao je li Pleslić nudio nagodbu ako optuži Turudića i jesu li oni izvor spornih poruka

Dio korisnika Vip mreže u Zagrebu te korisnici 3G mreže imaju tehničkih poteškoća s uspostavom poziva i slanjem SMS-ova od 08.45 sati. 

Poteškoće su se javile nakon noćašnjeg prebacivanja prometa u centru Zagreba na novu Ericssonovu telekomunikacijsku centralu, tvrde iz Vipneta.

Prema službenim informacijama Ericssonovi i Vipnetovi stručnjaci rade na rješavanju poteškoća. 

Vipnet upućuje ispriku korisnicima te najavljuje skoro rješenje problema.

Služba za korisnike

Svi koji su zvali službu za korisnike mogli su dobiti sljedeću obavijesti: "Poštovani, upoznati smo s trenutačnim otežanim korištenjem usluge Vipneta. Naši stručnjaci intenzivno rade na uklanjanju teškoće te očekujemo da će nastala situacija biti riješena u što kraćem roku. ispričavamo se zbog eventualnih neugodnosti i zahvaljujemo na razumijevanju".

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene