Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor sastala se danas u Banskim dvorima s predsjednicom Ericssona Nikole Tesle Gordanom Kovačević s kojom je razgovarala o važnosti informacijsko-komunikacijskog sektora u razvoju društva u cjelini te o ulozi širokopojasnog pristupa u informatizaciji tijela državne uprave.


Kako je priopćeno iz vladina Ured za odnose s javnošću, naznačena je također i uloga Ericssona Nikole Tesle u realizaciji projekta informatizacije zdravstvenog sustava te zemljišnih knjiga i katastra. Danas je dogovoren i posjet predsjednice Vlade Republike Hrvatske Jadranke Kosor kompaniji Ericsson Nikola Tesla početkom 2010. godine. Ericsson Nikola Tesla zapošljava 1650 stručnjaka, a unatoč krizi u 2009. godini zaposleno je 100 novih stručnjaka, dok je u posljednjih 5 godina zaposleno njih više od 700, navodi se u priopćenju. (Hina)

Vezani članci Dubravka Šuica - 1 Dubravka Šuica otkrila što Hrvatska treba napraviti da bi od Europske unije dobila novac za oporavak Ariana Vela Pitali smo stručnjakinju - kada bi i pod kojim uvjetima prvi europski novac iz paketa od 22 milijardi eura mogao doći u Hrvatsku?