Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U knjižare je stiglo novo izdanje vodiča za jednostavniji pronalazak ili promjenu posla – 'Karijere 2009 - Hoću (bolji) posao!' koji izdaje MojPosao.


Ovogodišnje izdanje donosi pregled najtraženijih zanimanja, a u vodiču su navedeni i standardne teme kao što je pregled najčešćih pitanja na intervjuima za posao, zatim primjeri dobro napisanih životopisa i savjeti pravnika te profili poslodavaca iz kojih je moguće saznati što traže, ali i nude budućim zaposlenicima. U knjizi Karijere 2009. predstavljeni su i profili edukativnih ustanove koje navode svoju ponudu. Ukoliko po prvi puta tražite posao ili ga namjeravate promijeniti, Karijere 2009. predstavljaju oslonac tijekom te potrage, a knjiga može poslužiti i kao savjetnik za upravljanje vlastitom karijerom.

Vezani članci Slika nije dostupna Druga strana medalje hrvatskog turizma: Ispovijesti onih koji su bezuspješno tražili posao Slika nije dostupna POSLODAVCI VAPE ZA RADNICIMA Zabrinjava 281.598 nezaposlenih koji sjede kod kuće

Za sve mlade koji razmišljaju o budućem zanimanju ili za roditelje koji žele savjetovati svoju djecu uz niz aktualnih informacija koje će olakšati snalaženje na tržištu rada, u 6. izdanju navedeni su i profili više od 20 zanimanja za koje se predviđa velika potražnja u budućnosti. Uz detaljan opis svakog zanimanja, navedena je potrebna razina i vrsta obrazovanja, očekivana primanja te razlike koje se javljaju na istom radnom mjestu u različitim tvrtkama. Predstavljeni poslodavaci otkrivaju kako će ove godine nastaviti zapošljavati, kakve će zaposlenike tražiti i što će od njih očekivati.

Osobama koje donose važnu životnu odluku te izborom prvog posla ili promjenom trenutnog zaposlenja određuju smjer svog profesionalnog razvoja, kao i iskusnim profesionalcima koji u ovim nesigurnim vremenima žele aktivno upravljati svojom karijerom, vodič Karijere 2009 pomoći će u prepoznavanju poslodavaca koji će u najvećoj mjeri ispuniti njihova očekivanja i pripremiti ih za prvi susret s njima.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju