Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Upitan posao

IGH još nije uplatio novac Holdingu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nije prošlo ni tri mjeseca od otvaranja ponude za Zagrepčanku - a već problemi. Institut građevinarstva Jure Radića nije na vrijeme uplatio 45 milijuna i 600 tisuća eura pa se nagađa da bi IGH mogao izgubiti posao. No, zagrebački gradonačelnik je optimističan i čini se kako IGH ipak ostaje u igri.

Trebao je to biti najbolji posao u povijesti, hvalio se zagrebački gradonačelnik. Zarada - 600 milijuna kuna, partner - kralj mostova. No, tri mjeseca poslije - stigla kriza. IGH nema novca, posao upitan, no gradonačelnik optimističan.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Fedrelana vlada izmijenila trasu IGH ucrtao trasu autoceste u korist ministra? Slika nije dostupna Zagrebački holding odlučio 'Zagrepčanku' prodati IGH-u

'Ja sam prošli tjedan imao razgovor sa bankarima i ljudima koji su dobili na nadmetanju kupnju Zagrepčanke. Modaliteti se dogovaraju i mi ćemo ovaj tjedan naći rješenje. Bit će sve ok. Neće bit problema. Plus toga, mi smo se osigurali ugovorom - nema tu nikakvih problema', rekao je Bandić.

Očito mu nije frka. Zadnje tri godine u tajnosti je donirao gotovo 45 milijuna kuna raznim tvrtkama i poduzećima. Od sportskih klubova i sudova, preko Dinama i Hajduka, do katoličkih i drugih crkvi te zavičajnih poduzeća.

Hoće li Radić skupiti novac i platiti zagrepčanku - trebalo bi se znati ovaj tjedan. No, Zagrebački Holding ne mora brinuti. Drugi najveći ponuđač, Ingra - spremno čeka poziv.

Više u video prilogu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene