Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sajam sporta i nautike

Bandić i jahte: Novac možete i na druge načine upropastiti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na zagrebačkom velesajmu 19. sajam sporta i nautike. Kriza je i ovdje uzela danak - ali imate li vremena, isplati se razgledati lijepe brodice.

Neimaština je rastjerala 30 posto prošlogodišnjih izlagača, manje je i onih koji gledaju, ali naći će se potrošača. Odmah smo pronašli i najskuplji brod, koji košta 400 tisuća kuna, a Sanja Pičuljan iz brodograđevne i prodajne tvrtke jahti, tvrdi kako već ima zainteresiranih za kupnju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 400 izlagača iz dvije zemlje Počinje Sajam sporta i nautike Slika nije dostupna Međunarodni sajam Sport i nautika 2010 – Ploviti, otkrivati, živjeti

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, međutim, smatra kako postoje i drugi načini kako da upropastite novac, a da to ne podrazumijeva kupovinu jahte. 'Ja i da imam, ne bih je kupio', tvrdi Bandić. Na naše pitanje ima li jahtu ili novaca za kupnju jedne, Bandić se dao u smijeh. 'Vi ste šaljivi. Vi ste stvarno šaljivi, vi mene uveseljavate. S vama apsolutno nikad nije dosadno', odgovorio je Bandić.

I dok nautika trpi 30-postotni pad prometa, sport navodno ne trpi gubitke. 'Obzirom da je prodaja automobila pala, tu bicikli sad dolaze više do izražaja, ljudi se okreću zdravijem životu, čak i skupim biciklima, jer je prijevoz njima i dalje jeftiniji', ističe Lejla Korabi, prodavačica bicikala. Nadamo se da sljedeće godine nećemo gledati još samo kakav bikeshow, a autoshow vidjeti samo na arhivskim snimkama.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene