Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jennifer Lopez savršenu linju može zahvaliti zdravoj prehrani i satima koje provodi vježbajući triatlon. No glumica i pjevačica zna da se sreća sastoji od malih stvari pa tijekom snimanja hrabro zagrize i u komad pizze.


J.Lo jednostavno ne može odoljeti slasnom komadu pizze koji joj se ponudi tijekom snimanja. Glumica koja je liniju nakon poroda vratila marljivo vježbajući triatlon odlučila je napraviti pauzu od zdravog života.

Vezani članci Slika nije dostupna Najveću pizzu na svijetu napravio je Slovenac Slika nije dostupna Riba koja štiti naš krvožilni sustav

Za njezine seksepilne obline koje rado naglašava izazovnom odjećom zaslužno je odricanje i isključivo zdrava prehrana te briga za blizance Maxa i Emmu kojima obožava mijenjati pelene. Ona i suprug Marc Anthony uživaju u natjecanju tko će brže i bolje presvući djecu, a pjevačica posebno uživa u tom zadatku jer troši kalorije.

'J.Lo i njezin suprug obožavaju natjecanje u mijenjanju pelena. U njihovom je domu uvijek veselo jer svatko želi biti pobjednik', rekao je izvor blizak paru. Jennifer uzima Emmu, a Marc sina Maxa i natjecanje može početi.