Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ako može ona...

J.Lo savršenu liniju održava pizzom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jennifer Lopez savršenu linju može zahvaliti zdravoj prehrani i satima koje provodi vježbajući triatlon. No glumica i pjevačica zna da se sreća sastoji od malih stvari pa tijekom snimanja hrabro zagrize i u komad pizze.

J.Lo jednostavno ne može odoljeti slasnom komadu pizze koji joj se ponudi tijekom snimanja. Glumica koja je liniju nakon poroda vratila marljivo vježbajući triatlon odlučila je napraviti pauzu od zdravog života.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tuna – jadranska kraljica Riba koja štiti naš krvožilni sustav Slika nije dostupna Pizza (je) zakon! Pizza se po zakonu smije mijesiti isključivo rukama

Za njezine seksepilne obline koje rado naglašava izazovnom odjećom zaslužno je odricanje i isključivo zdrava prehrana te briga za blizance Maxa i Emmu kojima obožava mijenjati pelene. Ona i suprug Marc Anthony uživaju u natjecanju tko će brže i bolje presvući djecu, a pjevačica posebno uživa u tom zadatku jer troši kalorije.

'J.Lo i njezin suprug obožavaju natjecanje u mijenjanju pelena. U njihovom je domu uvijek veselo jer svatko želi biti pobjednik', rekao je izvor blizak paru. Jennifer uzima Emmu, a Marc sina Maxa i natjecanje može početi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene