Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u Baranji

Srušio se zid i usmrtio 9-godišnjaka: 'Tek je počeo živjeti, ne znamo što ćemo'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tragedija u baranjskom mjestu Zmajevac - dječaka je ubio zid kuće koji se srušio.

Nesreća se dogodila oko 10.30 u Ulici maršala Tita kod stare kuće koju je susjed počeo rušiti. Srušio je krov i ostali su za rušenje još samo zidovi, što je očito trebalo biti učinjeno naknadno.

Pročitajte i ovo Zimski Wine and Walk - 1 Wine and walk Sve popularniji oblik turizma na istoku Hrvatske: Posjetitelji su oduševljeni Rušenje hotela dio Splita zatrpalo u prašinu - 1 Vratile se maske Splićani se guše u prašini hotela Marjan: "Mislila sam da je snijeg kako je bio bijel balkon"

Kako nam je rekao Marko Ćaleta iz PU osječko-baranjske, nesretni 9-godišnji dječak igrao se oko te polurazrušene kuće, kada je pao zid i na mjestu ga usmrtio. Nakon očevida bit će poznato treba li nekoga teretiti za nesreću.

Dječakov otac rekao nam je da su susjedi koji su rušili kuću odmah počeli otkopavati dječakovo tijelo iz ruševina. Nakon što su vidjeli beživotnog dječaka uspaničarili su se i pobjegli pozvati pomoć, kaže. Hitna pomoć koja je, prema njegovim riječima, došla nakon sat vremena na žalost više nije mogla spasiti dječaka.

'On se igrao tu, imao je čekić u ruci, valjda im je išao pomoći. Valjda nisu obračali pažnju da je mali bio tamo i taj zid se urušio i zatrpao ga. Što da kažem, teško mi je, tek je počeo živjeti, a što ćemo sada ne znam', rekao je dječakov otac, koji sa suprugom ima još jednog sina i dvije kćeri.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene