Obiteljska tragedija šokirala je stanovnike Zagorja. Nakon što se nikome nije javila tjedan dana na telefon, 50-godišnjakinja je pronađena s više ubodnih rana.


U mjestu Pustodol u Donjoj Stubici u nedjelju poslijepodne u obiteljskoj kući pronađeno je mrtvo tijelo 50-godišnje žene s više ubodnih rana.

Vezani članci Smiljana Srnec (Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL) Smiljanu Srnec u lisicama doveli u banku: "Uhvatila me jeza kad sam je vidjela. Imala je i lance oko pojasa..." Očevid kod kuće Dominić/Srnec (Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL) Jasminu Dominić ubili su u šupi obiteljske kuće? Policija u istrazi naišla na važan trag

Prizorom su noćas bili šokirani i djelatnici ekipe za očevid. Žena je pronađena u škrinji, u koju ju je ubojica pokušao skriti. Istražitelje je do tijela ubijene majke, koje se nalazilo u zamrzivaču - doveo sin, koji je za sada jedini osumnjičeni.

"Jednostavno ih je pustio unutra i pitali su ga gdje mu je mama, a on je rekao "tu unutra budeš je videl" i našli su je u škrinji", ispričao je Željko, susjed ubijene.

Slučaj nestanka policiji su prijavili prijatelji i kolege nestale 50-godišnjakinje. No nitko nije mogao niti zamisliti kakvu jezivu tajnu krije kuća u Pustodolu.

"Državno odvjetništvo nastavlja s provođenjem potrebnih radnji radi rasvjetljavanja svih okolnosti kaznenog djela, a o rezultatima tih radnji javnost će biti obaviještena po njihovu okončanju", priopćeno je iz DORH-a.

Susjedi ubijene u šoku. Ne mogu vjerovati da je sin ubojica.

"Mislim po meni je to... Uopće da bi čovjek na žensku digao ruku, a kamoli na majku i kamoli još takvu gadost napravio... Ne znam kaj se takvom čoveku obrnulo u glavi da bi bio tako nešto u stanju napraviti", rekao je Tin, također susjed ubijene.

35- godišnjak je susjedima otprije poznat kao osoba problematičnog ponašanja koja je imala problema s drogom. Neshvatljivo im je da je nakon ubojstva normalno nastavio sa životom.

"On je hodao okolo, tjerao purane doma kad su otišli i tak. To prije nije radio. Još ja sa ženom komentiram, rekoh sigurno je došla sila pa treba nešto i raditi", kazao je susjed Željko.

Sin ubojica detalje oko ubojstva koje je počinio trebao bi ispričati nadležnoj županijskoj državnoj odvjetnici. Ukoliko mu se dokaže krivnja za teško ubojstvo prijeti mu i do 40 godina zatvora.