Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijava zbog internetske prevare

Ljubavna idila 58-godišnjakinje završena u - policiji: ''Američki vojnik u Siriji'' obećao zbog nje doći u Hrvatsku, a kada mu je uplatila 15.000 eura, nije se pojavio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Žena iz Ivanca prijavila je da ju je prevario ''američki vojnik u Siriji'' koji joj je obećao da će doći u Hrvatsku. Uplatila mu je oko 15.000 eura i kupila dva mobitela, a on – nije došao.

Na društvenim je mrežama upoznala muškarca iz Amerike koji joj je obećao zbog nje doći u Hrvatsku. A onda je 58-godišnjakinja iz Ivanca shvatila da je – prevarena.

Policiji je prijavila da joj se početkom godine ove javio američki vojnik koji je, rekao joj je, trenutačno na misiji u Siriji. Uvjerio ju je da želi doći u Hrvatsku zbog ljubavne veze s njom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Odluka suda u Zagrebu Osuđena prevarantica: 17 godina primala nezarađenu mirovinu, mora vratiti sve do zadnje lipe s kamatama

Tražio je od nje da mu uplati novac kako bi joj poslao pakete pomoći, uz obećanje da će joj vratiti novac. Ona mu je u nekoliko navrata uplatila oko 15.000 eura, a kupila mu je i poslala dva mobitela ukupne vrijednosti oko 2500 eura. On novac nije vratio niti je došao u Hrvatsku.

Policija istražuje slučaj i traži počinitelja tog kaznenog djela.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene