Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nepravomoćna presuda

Zbog pucnjave i ranjavanja osuđen na dvije godine i 10 mjeseci zatvora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog pucnjave u kafiću u Rijeci i ranjavanja jedne osobe, sudsko vijeće pod predsjedanjem sutkinje Đurđe Jovanić danas je na dvije godine i 10 mjeseci zatvora na Županijskome sudu u Rijeci nepravomoćno osudilo Matiju Brkića (36).

Utvrđeno je da je Brkić 7. svibnja 2008. iz pištolja kroz zatvorena vrata kafića u naselju Rastočinama ispalio nekoliko hitaca te u nogu pogodio vlasnika kafića Tončija Lavića (60). Brkić je najprije osumnjičen za pokušaj ubojstva, a optužen je za kažnjivo djelo dovođenja u opasnost ljudi općeopasnom radnjom.

Pročitajte i ovo Policija je okružila trgovački centar u Sydneyju - 4 Napadač upucan FOTO/VIDEO Preminula mama koju je manijak u šoping-centru izbo zajedno s bebom Incident u Chicagu incident u Chicagu VIDEO Policija zaustavila muškarca jer nije bio vezan, a onda je počela drama: Ispalili su prema njemu 96 metaka za 41 sekundu

Olakotne su okolnosti Brkićevo ponašanje na suđenju i žaljenje te smanjena ubrojivost, a otegotne dosadašnja osuđivanost i način na koji je počinjeno djelo.

Brkiću je određeno i daljnje zadržavanje u pritvoru.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene