Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krim istraživanje u tijeku

Zašto su zapaljeni automobili dvojice policajaca na Cresu? Policija uhvatila osumnjičenika

Izgorjela dva automobila na Cresu
Izgorjela dva automobila na Cresu DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Izgorjela dva automobila na Cresu Izgorjela dva automobila na Cresu Foto: DNEVNIK.hr Izgorjela dva automobila na Cresu Izgorjela dva automobila na Cresu Foto: DNEVNIK.hr Izgorjela dva automobila na Cresu Izgorjela dva automobila na Cresu Foto: DNEVNIK.hr Policijski očevid nakon što su zapaljena dva automobila policajaca na Cresu - 6 Policijski očevid nakon što su zapaljena dva automobila policajaca na Cresu - 6 Foto: Damir Skomrlj / CROPIX +4 Policijski očevid nakon što su zapaljena dva automobila policajaca na Cresu - 5 Galerija 1/9 >>
Osoba koju se sumnjiči za izazivanje požara automobila u vlasništvu policajaca u Cresu, u noći s utorak na srijedu, uhićena je u srijedu navečer, izvijestila je primorsko-goranska Policijska uprava u četvrtak.

Policija je izvijestila da su policijski službenici intenzivnim postupanjem policije i provođenjem svih raspoloživih mjera i radnji došli do saznanja o mogućem počinitelju te je osumnjičena osoba uhićena. U tijeku je kriminalističko istraživanje nad njim, dodaje se.

Policijska uprava primorsko-goranska ističe kako, budući da kriminalističko istraživanje još traje, u ovom trenutku nije u mogućnosti iznositi više detalja. O rezultatima kriminalističkog istraživanja javnost će biti pravovremeno obaviještena, ističe se u policijskom priopćenju.

Pročitajte i ovo Davor Božinović Komentirao je i Dobronića Ministar Božinović o paleži automobila na Cresu: "To nije povezano s njihovim poslom"

Pročitajte i ovo Marin Gergorović, gradonačelnik Cresa Otok u blokadi Automobili na Cresu namjerno su zapaljeni, policija objavila i kako. Gradonačelnik: "Građani su uznemireni, ali mislim da razloga za brigu nema"

U noći s utorak na srijedu su u gradu Cresu izbila dva požara na automobilima u vlasništvu policijskih službenika. S jednog od tih automobila požar se proširio na još dva automobila parkirana u blizini. Vatrogasci su ugasili požare ubrzo po dojavama, a ozlijeđenih osoba nije bilo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene