Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PALEŽ VOZILA NA RAVNICAMA

Šokirana vlasnica automobila: "Mislili smo da naš nije izgorio, a nismo ga ni prepoznali..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako su automobili izgorjeli, na vratima su se vidjeli tragovi pokušaja provale metalnom polugom.

U požaru automobila koji je buknuo noćas u zagrebačkom kvartu Ravnice izgorjelo je ili teško oštećeno ukupno devet vozila. Požar je izbio na VW T-Rocu te VW Polu te se proširio na ostale - Renault Scenic te Hyundai Lantru.

Pročitajte i ovo Požar na križanju Vukovarske i Držićeve ulice u Zagrebu - 2 vatrogasci na terenu FOTO/VIDEO Zapalio se autootpad u Zagrebu, sve je puno dima Požar trgovine u Svetom Ivanu Zelini Dramatična večer u Zelini VIDEO Veliki požar u kineskom dućanu: Ozlijeđen vatrogasac, četvero ostalo zarobljeno u susjednom prostoru

Tridesetak metara dalje gorio je i Audi A4, s kojeg se vatra proširila na Opel Astru te oštetila i dijelove Škode Octavije, Renault Modusa, Toyote Yaris i Mazde.

"Sestra je vozila Volkswagen T-Roc u ponedjeljak uvečer i rekla da je auto parkirala u zadnjem redu. No nismo ga mogli naći. Mislili smo da naš sigurno nije izgorio, a nismo ga ni prepoznali kolika je šteta", rekla je djevojka čiju je obitelj zateklo neugodno saznanje u utorak ujutro, piše 24 sata. "Auto je star oko pola godine i ne znam zašto bismo nekome bili na meti. Nitko nas o požaru nije obavijestio, u noći nismo ništa čule i ovo nas je šokiralo", kazala je ona.

Iako su automobili izgorjeli, na vratima su se vidjeli tragovi pokušaja provale metalnom polugom pa se spekulira da je provalnik podmetnuo vatru ne bi li prikrio tragove.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene