Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ispred zagrebačkog disko kluba Saloon jutros oko četiri sata 26-godišnja djevojka udarila je policijskog službenika, doznaje se u Policijskoj upravi zagrebačkoj.


Policija 26-godišnjakinju i njenog vršnjaka tereti za kazneno djelo sprječavanja službenih osoba u obavljanju službene dužnosti. Naime, policiji je dojavljeno o tučnjavi više pijanih osoba ispred Saloona a kada su došli na intervenciju zatekli su ih stotinjak.

Vezani članci Zastave spuštene na pola koplja na srednjoj školi koju je pohađala ubijena učenica - 2 Mali Lošinj subotu i nedjelju proglasio danima žalosti, zastave se spuštaju na pola koplja, a na javnim mjestima neće biti kulturnih ili zabavnih događaja Saloon proslavio 50. rođendan - 2 Veliko slavlje u legendarnom Saloonu, među poznatima i domaća voditeljica koja se povukla iz javnosti

Počeli su utvrđivati okolnosti, i tada je 26-godišnjakinja ušla u policijski automobil i sjela. Policajac joj je rekao da izađe, što je ona i učinila, ali je tada policajca napao 26-godišnjak. Vrijeđao ga je i mlatarajući rukama pokušao ga udariti, ali ga je policajac svladao tjelesnom snagom. No, kako je i dalje pružao otpor stavljene su mu 'lisice'. .

Tijekom postupanja prema 26-godišnjaku, njegova vršnjakinja je policajca počela vrijeđati i psovati i nekoliko ga je puta nogom udarila u rebra. Nad njom su također uporabljena sredstva prisile - tjelesna snaga i stavljene su joj 'lisice'.

I mladić i djevojka dovedeni su u službene policijske prostorije na prekršajnu obradu i kriminalističko istraživanje. Mladiću je utvrđeno 1,27 promila alkohola u krvi, a djevojci 1,16 promila, rečeno je u PUZ-u. (Hina)