Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ozlijeđen 37-godišnjak

Zadobio ozljede opasne po život zabivši se motorom u vozilo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sinoć je u mjestu Tromilja došlo do teške prometne nesreće u kojoj je 37-godišnji vozač zadobio teške, po život opasne ozljede.

Šibensko-kninska policija je izvijestila kako je do prometne nesreće došlo kada je vozač mopeda šibenskih registracijskih oznaka zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom i udario u vozilo ispred sebe. Zbog teških i po život opasnih ozljeda mopedist je zadržan na liječenju u šibenskoj općoj bolnici.

Pročitajte i ovo Ulaz u tunel Objavio HAC Povećava se dopuštena brzina na nekim dionicama autoceste, pogledajte za koliko Prometna nesreća na autocesti kod Karlovca - 4 Kod Karlovca Objavljeni strašni detalji nesreće na autocesti: Vozač ispao iz automobila i pao s vijadukta od 15 metara

Mediji pišu kako je mopedist na ravnom dijelu ceste razvio brzinu od čak 200 km/h te nije uspio zakočiti već se zabio u vozilo ispred sebe, vinuo u zrak te udario u prometni znak kojeg je dijelom iščupao iz zemlje. U šibensko-kninskoj policiji nisu potvrdili ove navode već su izvijestili kako će brzina kojom je mopedist vozio biti poznata nakon završetka istrage istražnog suca.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene