Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sigurnost na cesti

Vozila pod gasom, policija je zaustavila dvaput u samo nekoliko minuta: Sljedeći korak bio je test na droge

Ilustracija
Ilustracija Foto: Tomislav Kristo/Cropix
Policija je poslije ponoći u Puli dvaput zaustavila ženu koja je vozila pod utjecajem alkohola.

Oko 00:40 u noći s petka na subotu na Fažanskoj cesti u Puli prometna policija je zaustavila i kontrolirala osobni automobil Kia pulske registracijske oznake, kojim je pod utjecajem alkohola od 0,89 promila upravljala 32-godišnjakinja.

Vozačici je izdan obvezni prekršajni nalog i naredba o određivanju mjere opreza zabrane upravljanja motornim vozilom.

Unatoč izdanoj zabrani, vozačicu je nakon nekoliko minuta na križanju Istarske ulice i Ulice V. Gortana u Fažani ponovo zatekla druga ophodnja kako upravlja automobilom pod utjecajem alkohola, a ponuđen joj je i test na opojne droge, koji je izričito odbila.

Pročitajte i ovo Ilustracija Burna noć na cestama Bježali s mjesta nesreće: Maloljetnik bez vozačke udario u ogradu, ozlijeđen suvozač. Pijana vozačica se zaletjela u bunar

Pročitajte i ovo Ilustracija Skandal u Virovitici Voditelj obuke interventne policije vozio pijan i ignorirao policiju: Poznat po pucanju migrantima iznad glava

S obzirom na to da je zatečena u ponovnom činjenju prekršaja, djevojka je smještena u posebne prostorije policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva, a protiv nje se na nadležnom sudu pokreće prekršajni postupak zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene