Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prometna nesreća u Kutini

Vozač poginuo, a suvozač teško ozlijeđen

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći koja se dogodila kasno sinoć oko 23 sata u Kutini, smrtno je stradao 28-godišnjak iz Kutine, dok je teške tjelesne ozljede opasne po život zadobio 21-godišnji Kutinčanin, izvijestila je jutros Policijska uprava sisačko-moslavačka.

Do nesreće je došlo kada je 28-godišnjak, vozeći osobni automobil kutinskih registarskih oznaka Zagrebačkom ulicom, izlaskom iz zavoja zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom i sletio s kolnika. Pri tom vozilo je udarilo u betonski kolni ulaz te u metalnu dvorišnu ogradu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Video: Mladić teško ozlijeđen u sudaru s autobusom ZET-a Slika nije dostupna Zaspao za volanom pa udario u stup

Uslijed udara 28-godišnji vozač preminuo je na mjestu nesreće, dok je 21-godišnji putnik u osobnom automobilu ozlijeđen te je prevezen u sisačku Opću bolnicu gdje je utvrđeno da je zadobio po život opasne teške tjelesne ozljede.

Očevid na mjestu nesreće obavili su policijski službenici kutinske Postaje prometne policije, a u izvlačenju osoba iz vozila pomagali su i djelatnici Javne vatrogasne postrojbe Kutine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene