Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neopreznost vozača

Vlak naletio na vozilo HEP-a, dvoje ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica radnika virovitičkog HEP-a ozlijeđena su u prometnoj nesreći danas popodne kad je putnički vlak udario u HEP-ovo teretno vozilo na pružnom prijelazu u Ulici Pavla Radića na cesti prema virovitičkom prigradskom naselju Sveti Đurađ.

Kako je izvijestila virovitičko-podravska Policijska uprava, na pružnom prijelazu, na kojem je postavljen 'Andrijin križ', na vozilo je naletio putnički vlak koji vozi na pruzi Osijek-Zagreb-Rijeka . Po priopćenju Hrvatske elektroprivrede ozlijeđeni su poslovođa virovitičkog HEP-a Tomo Karačić i KV monter Darko Viza.

Pročitajte i ovo Prijava DORH-u zbog vlaka - 4 Poslana prijava DORH-u Adventski vlak koji nije vozio uznemirio duhove: "Sve je zamaskirano u proračunu" Počele su pripreme za dolazak baterijskih vlakova baterijski vlakovi Počele pripreme za dolazak suvremenih vlakova, mogu voziti do 160 kilometara na sat

>> U naletu vlaka poginuo vozač automobila

Policija je priopćila da se vozač Tomo Karačić, vozeći od Virovitice prema prigradskom naselju Sveti Đurađ, iz neutvrđenih razloga nije zaustavio na prometne znakove kako bi propustio vlak. Također je priopćeno da vlakovođa nije bio pod utjecajem alkohola. Nakon intervencije hitne medicinske pomoći iz županijskoga doma zdravlja ozlijeđeni su zadržani na liječenju u virovitičkoj općoj bolnici. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene