Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sustigli ga na ulici

Uhvaćen nakon pljačke automat kluba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Razbojnik je sinoć opljačkao automat klub u Zagrebu i zaposlenici kluba uzeo novčanik iz ruku, izvijestila je zagrebačka policija.

Jučer oko 2, 30 sati na području Dubrave, Dubečka ulica, nepoznati je počinitelj opljačkao automat klub u kojem je radila 24-godišnja zaposlenica te otuđio novčanik iz njezinih ruku. Hrabra zaposlenica pokušala je spriječiti razbojnika, no on ju je odgurnuo i napustio prostor. No, nije daleko stigao; samo 50 metara dalje sustigla su ga dva gosta i zaposlenik automat kluba. Zadržali su ga do dolaska policije, a tada je 24-godišnji razbojnik odveden na policijsku obradu. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

Pročitajte i ovo Društvena mreža Tik Tok - 2 U laži su kratke noge Lagala šefu da ima koronu, ali razotkrio ju video koje su objavile prijateljice. Sada joj prijeti otkaz Slika nije dostupna OBJAVLJENE SNIMKE Otac Mateja Periša nakon objave snimki nadzornih kamera s ulica Beograda: "To je moj sin, moje nade su sve veće. Ali na snimci iz Save nije on"

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene