Obavijesti Video Pretražite Navigacija
zaradio kaznenu prijavu

Uhićen Vlado Kasalo: Pucao iz automatske puške blizu poznatog zagrebačkog restorana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija uhitila je muškarca (58) koji se dovodi u vezu s pucnjavom u neposrednoj blizini poznatog restorana na Slavonskoj aveniji na zagrebačkom Žitnjaku.

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 58-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela „Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom“ te „Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari“, priopćila je policija.

Pročitajte i ovo Željko Cvrtila i Ivan Čorkalo, reporter Dnevnika Nove TV Ilegalno oružje Cvrtila o pucnjavi na zagrebačkim ulicama: ''Treba više policije na cesti, a manje u kancelarijama'' Policija na terenu nakon pucnjave na zagrebačkoj Trešnjevci Pucnjava na Trešnjevci VIDEO Užas u Zagrebu: U muškarca ispalio nekoliko hitaca pa pobjegao!

Jutarnji list neslužbeno doznaje da je riječ o Vladi Kasalu, nekadašnjem igraču Dinama.

Sumnja se da je 4. kolovoza oko 16:30 na parkiralištu u blizini terase ugostiteljskog objekta na kojoj se tada nalazilo više gostiju, nakon prethodne svađe i naguravanja s tri muškarca u dobi od 59, 48 i 47 godina, otišao s parkirališta kroz terasu ugostiteljskog objekta do susjednog parkirališta.

Tamo je iz automobila uzeo automatsku pušku s kojom se vratio na parkiralište ugostiteljskog objekta gdje su bila trojica muškaraca te je tada ispalio jedan hitac u zrak s ciljem zastrašivanja i udaljio se.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 58-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene