Policija, ilustracija
Policija, ilustracija Foto: Ivica Galović/Pixsell

Do pucnjave je došlo u utorak iza 16:30 sati na parkiralištu restorana na Žitnjaku.


U utorak iza 16:30 sati na parkiralištu ugostiteljskog objekta na zagrebačkoj Slavonskoj aveniji, na Žitnjaku, došlo je do pucnjave, potvrdili su nam u zagrebačkoj policiji.

Vezani članci Pucnjava u zagrebačkoj Dubravi Zagrebačkom Dubravom danas su odjekivali pucnjevi: Ozlijeđena jedna osoba Očevid, ilustracija U Cerniku iz vatrenog oružja ranjen muškarac (61), policija istražuje 39-godišnjaka

Nepoznata osoba ispalila je jedan hitac. Nitko nije ozlijeđen, a nema ni materijalne štete. Policija na terenu utvrđuje sve okolnosti. 

"Izlazio sam iz zgrade gdje radim i hodao po parkiralištu kada sam začuo pucanj. Uslijedila je neka vika, povišeni tonovi i kako se kaže, psovanje majke. Ali nisam vidio tko to govori već su se sve osobe koje su se kao i ja toga trenutka zatekle na parkiralištu, krenule udaljavati ubrzanim hodom svaka na svoju stranu. Ja sam otrčao natrag u firmu", ispričao je za Jutarnji list jedan svjedok.

Dodao je i kako se pričalo da je pucano iz pištolja, a zatim je netko rekao da je korištena puška. Drugi svjedok je za list rekao da je na tom parkiralištu puno ljudi zbog poznatog restorana.