Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavio na Facebooku

U Njemačkoj uhićen vinkovački glumac zbog 100 kila trave, on sve negira: "Ukrali su mi identitet"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vinkovački glumac Vladimir Andrić, pomoćnik ravnatelja tamošnjeg kazališta Joza Ivakić uhićen je danas u Njemačkoj, a vijest o tome objavio je sam na svom Facebooku.

"Ja sam danas potpuno nevin optužen i uhićen na aerodromu u Njemačkoj jer sam 2018.-2019. u Essenu prodao 100 kilograma trave", napisao je na svom Facebooku vinkovački glumac Vladimir Andrić.

Tvrdi da nikad nije ni bio u tom gradu. Ističe kako je netko krivotvorio njegove podatke i unajmio kuću na njegovo ime. Svoju će nevinost, kaže, dokazivati iz istražnog zatvora. Za Telegram je vijest potvrdio ravnatelj vinkovačkog kazališta Zdenko Rečić.

"Javio mi se danas prijepodne i rekao da je uhićen. Cijelo kazalište je na kolektivnom godišnjem, on je bio u Njemačkoj, znam da ondje ima sestru. Rekao je da se obratio za pomoć našem konzulatu, da ima prijatelje u Njemačkoj koji će mu pružiti pravnu pomoć.

Danas je trebao biti u Orašju, u Bosni i Hercegovini, na probi priredbe koja se sutra održava u tom gradu, u sklopu tamošnjeg filmskog festivala. Ali, naravno, s obzirom na to da je uhićen, neće biti ondje. Siguran sam da je posrijedi greška i da ćemo ga već u ponedjeljak vidjeti u Vinkovcima", smatra Rečić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene