Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krš i lom na autocesti

VIDEO/FOTO Vatrogasci jurili na intervenciju, sletjeli s ceste i prevrnuli se: Ozlijeđene dvije osobe

Aktualno Galerija Prometna nesreća kod Krapine - 5 Prometna nesreća kod Krapine - 5 Foto: Zagorje International Prometna nesreća kod Krapine - 3 Prometna nesreća kod Krapine - 3 Foto: Zagorje International Prometna nesreća kod Krapine - 4 Prometna nesreća kod Krapine - 4 Foto: Zagorje International Prometna nesreća kod Krapine - 1 Prometna nesreća kod Krapine - 1 Foto: Zagorje International +0 Prometna nesreća kod Krapine - 2 Galerija 1/5 >>
Na čvoru A2 Krapina vatrogasno vozilo se uključivalo u promet zbog intervencije na koju su išli. Kamion je sletio s ceste te se prevrnuo na bok. Lakše su ozlijeđena dva vatrogasca.

Vatrogasci su krenuli na intervenciju, ali su vozillom u jednom trenutku sletjeli s ceste u Velikoj Vesi na čvoru A2 Krapina. Kamion se prevrnuo na bok, a dva su vatrogasca ozlijeđena. Kako su nam rekli iz PU krapinsko-zagorske, obje su osobe lakše ozlijeđene.

U pomoć su im odmah priskočili kolege vatrogasci koji su ih izvlačili iz kamiona, prenosi Zagorje International.

Prometna nesreća kod Krapine - 5 Prometna nesreća kod Krapine - 5 (Foto: Zagorje International)

Prometna nesreća na koju su vatrogasci trebali doći dogodila se na autocesti. Kamion je zapeo za ogradu, a iz policije su nam rekli da se samo radi o materijalnoj šteti.

Prometna nesreća kod Krapine - 5 Prometna nesreća kod Krapine - 1 (Foto: Zagorje International)

Pročitajte i ovo Nesreća u Laništu prometna nesreća VIDEO Krš i lom u zagrebačkom predgrađu: Auto završio na krovu, jedna osoba u bolnici

Dok su nesretni vatrogasci vozili prema nesreći, na autocesti A3 je tada bilo još šest prometnih nesreća.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene