Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Muž ubio ženu drvenim kolcem, pa presudio sebi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U obiteljskoj kući u Primoštenu Burnjem u zaseoku Supljaku 57-godišnji muškarac ubio je svoju 55-godišnju ženu tako što ju je više puta udario drvenim kolcem po glavi.

Ubojstvo se dogodilo jučer između 6,30 i 20,45 sati, navodi se u priopćenju šibenske policije. Nakon što je ubio ženu, jutros oko 7 sati 57-godišnji muškarac vatrenim je oružjem počinio samoubojstvo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Imala 72 godine U Dubravi kod Šibenika pronađena mrtva žena, sumnja se da ju je ubio suprug Slika nije dostupna Problem za ljubavnike CRNA UDOVICA Baka (80) na internetu tražila muškarce pa ih trovala

Tijekom očevida, koji je vodio istražni sudac Igor Ninić, u kući u kojoj se dogodio zločin pronađeno je nelegalno oružje i streljivo. Policija nije ništa priopćila o kojem je oružju i kolikoj količini streljiva riječ.

Muškarac koji je počinio ubojstvo i samoubojstvo ostavio je i
oproštajno pismo, priopćila je policija ne otkrivajući njegov sadržaj. Za obiteljsku tragediju u Supljaku policija je doznala jutros oko 8 sati, kada joj je njihov sin dojavio da su mu otac i majka mrtvi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene