Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U obiteljskoj kući u Primoštenu Burnjem u zaseoku Supljaku 57-godišnji muškarac ubio je svoju 55-godišnju ženu tako što ju je više puta udario drvenim kolcem po glavi.


Ubojstvo se dogodilo jučer između 6,30 i 20,45 sati, navodi se u priopćenju šibenske policije. Nakon što je ubio ženu, jutros oko 7 sati 57-godišnji muškarac vatrenim je oružjem počinio samoubojstvo.

Vezani članci Bojažljiva supruga Digla paniku zbog vjeverice u toaletu, a suprug je odlučio sve snimiti Valovi na plaži (Foto: Screenshot) Još jedan muškarac izgubio obračun s prirodom nakon što mu je val oborio suprugu s nogu

Tijekom očevida, koji je vodio istražni sudac Igor Ninić, u kući u kojoj se dogodio zločin pronađeno je nelegalno oružje i streljivo. Policija nije ništa priopćila o kojem je oružju i kolikoj količini streljiva riječ.

Muškarac koji je počinio ubojstvo i samoubojstvo ostavio je i
oproštajno pismo, priopćila je policija ne otkrivajući njegov sadržaj. Za obiteljsku tragediju u Supljaku policija je doznala jutros oko 8 sati, kada joj je njihov sin dojavio da su mu otac i majka mrtvi.