Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom koji je kupovao veće količine marihuane pa ju u stanu u Zagrebu pakirao i dalje prodavao.

Galerija


24-godišnjak je nabavljao veće količine marihuane koju je skrivao i prepakiravao u stanu u Zagrebu. Prepakiranu drogu dalje je preprodavao na ilegalnom tržištu.

Vezani članci Pao diler u Zagrebu (Foto: PU zagrebačka) - 1 U Susedgradu pao diler: Mladić pritvoren, zaplijenjeni marihuana, kokain, novac i pištolj Uhvaćeni dileri u Novom Zagrebu (Foto: PU zagrebačka) Pala dvojica dilera u Novom Zagrebu: Pronađeno više od tri kilograma marihuane, digitalna vaga i novac

"U razdoblju od rujna 2018. godine do rujna 2019. godine osumnjičeni je u najmanje pet navrata, za neutvrđeni novčani iznos, naručitelju prodao konoplju tipa droga (marihuana) u količinama od 100 do 250 grama", priopćeno je iz PU zagrebačke.

Kako navode iz policije, nakon dogovora o prodaji droge, 24-godišnjak bi marihuanu slao iz Zagreba u Orebić poštanskim paketima putem dostavnih službi. U Orebiću bi drogu dočekao naručitelj.

Jedna od pošiljki poslana je i 10. rujna ove godine. 24-godišnjak je tada kurirskom službom u Orebić poslao 249,94 grama marihuane vrijedne 4400 kuna.

U utorak je obavljena pretraga stana u Zagrebu kojim se služio 24-godišnjak. Pronađeno je ukupno 1098 grama marihuane pakirane u pet staklenki i dvije plastične vrećice te digitalna vaga s tragovima droge.