Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U Zadru uhićenja zbog krivotvorenja novca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zadarska je policija uhitila 29-godišnjaka i malodobnog 16-godišnjaka s benkovačkog područja zbog sumnje da su počinili kazneno djelo krivotvorenje novca.

Kriminalističkom obradom utvrđeno je da su njih dvojica tijekom ovog mjeseca pribavili neutvrđenu količinu krivotvorenih novčanica u apoenima od 200 kuna koje su 11. prosinca u okolici Zadra stavljali u optjecaj tako što je 29-godišnjak iznajmljenim osobnim vozilom vozio malodobnog 16-godišnjaka koji je ulazio u trgovine i kupovao robu krivotvorenim novčanicama.

Pročitajte i ovo Hidrant u Islamu Grčkom - 1 Još bez priključka Mjesta Zadarske županije napokon ušla u 21. stoljeće: Stigla je voda, no i dalje se čekaju priključci Uhićenje u Njemačkoj; ilustracija - 4 Angažirano 130 policajaca Uhićena pripadnica Frakcije Crvene armije: Skrivala se 30 godina, neki članovi su još u bijegu

U četvrtak, 13. prosinca, pokušali su u trgovini na području Biograda u optjecaj staviti krivotvorenu novčanicu, a nakon toga su ih zaustavili policajci u Benkovcu.

Tom je prigodom kod 16-godišnjaka pronađena jedna krivotvorena novčanica od 200 kuna. Pretragom vozila
kojega koristi 29-godišnjak u vozilu je pronađeno 10 takvih
krivotvorenih novčanica, a pretragom doma kojeg koristi isti građanin pronađeno je još 36 krivotvorenih novčanica od 200 kuna.

Kako je priopćila PU zadarska, 29-godišnjak će biti priveden
istražnom sucu Županijskog suda u Zadru, a protiv 16-godišnjaka će biti podnesena kaznena prijava redovitim putem.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene