Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završila na operaciji

U Trogiru brutalno silovana 16-godišnjakinja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Trogiru je u petak brutalno silovana 16-godišnja djevojka. Iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske nisu ništa htjeli reći o događaju.

Šesnaestogodišnja djevojka silovana je u petak u Trogiru, a policija je uhitila 22-godišnjeg mladića osumnjičenog za to kazneno djelo.

Pročitajte i ovo Provjereno: slučaj Damira Škare - 4 Škarina žrtva Prvo ju je silovao pa su je pokušali ušutkati: "Bilo je strašno, ali sve bih ponovno učinila" Ilustracija ubacili joj "prozirnu kapljicu"? Kruži uznemirujuća snimka o brutalnom silovanju djevojke: "Nađena je u garaži sva krvava, bez gaćica, raščupana..."

O informaciji nadležne službe zbog zaštite identiteta maloljetne žrtve za sada šute, no neslužbeno se doznaje kako je djevojka zadobila brojne tjelesne ozljede među kojima one na genitalijama zbog kojih je podvrgnuta operativnom zahvatu.

Zadržana je na daljnjem liječenju u Kliničkom bolničkom centru (KBC) Split gdje joj se zdravstveno stanje stabilizira.

U splitskoj policiji i DORH-u koji je preuzeo slučaj, šute i ne žele izlaziti s detaljima istrage, no doznaje se kako su pronašli tragove koji kompromitiraju 22-godišnjaka.

Navodno je osumnjičeni mladić iskoristio djevojku s kojom se zna od prije, te je u petak navečer svojim automobilom krenuo prevesti kući. Umjesto kući skrenuo je s puta i poznanicu silovao u automobilu. (Hina)

 

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene