Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća na moru

U sudaru katamarana i jedrilice teško ozlijeđen Talijan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanski državljanin teško je ozlijeđen u sudaru katamarana i jedrilice koji se dogodio danas oko 16 sati kod otočića Mazirina.

Na poziciju sudara upućeno je plovilo Lučke kapetanije Šibenik radi hitnoga transporta ozlijeđenoga do Hitne medicinske pomoći u Šibeniku, priopćeno je iz Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

Pročitajte i ovo Dolores Brenko Škerjanc - 1 SUDAR PLOVILA Lučka kapetanica otkrila detalje tragedije na moru u Istri, u kojoj je život izgubila jedna osoba Slika nije dostupna Prevezena u splitski KBC Nesreća nakon punjenja goriva: U eksploziji na gliseru ozlijeđena putnica

>> Austrijanka pala na 12-metarskoj jedrilici, hitno prebačena u Šibenik

Sudar 14-metarskog katamarana "Marina Hramina 33" i 10-metarske jedrilice "Mime" dogodio se oko 2,5 nautičke milje istočno od otočića Mazirina. U trenutku nesreće na katamaranu je bilo sedam članova posade, norveških državljana, a na jedrilici dvoje talijanskih državljana, od kojih je 37-godišnjak zadobio ozljede glave i kralježnice.

Na jedrilici nema znatnih oštećenja dok je katamaranu probijen pramac, međutim u plovnom je stanju i za sada bez prodora mora.

Onečišćenja morskog okoliša nema, a šteta na plovilima utvrdit će se naknadno, kao i uzrok te pomorske nesreće, o čemu očevid provode inspektori Lučke kapetanije Šibenik. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene