Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drugi sin lakše ozlijeđen

Detalji tragedije u Samoboru: Vozačica (73) naletjela na majku i dva sina, poginuo 6-godišnjak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U teškoj prometnoj nesreći koja se u subotu dogodila u Samoboru, kada je automobil naletio na majku s dvoje djece, poginulo je dijete od šest godina dok je 9-godišnjak lakše ozlijeđen.

U teškoj prometnoj nesreći koja se u subotu dogodila u Samoboru, kada je automobil na pješačkom prijelazu naletio na majku s dvoje djece, poginuo je dječak od šest godina.

Pročitajte i ovo Kombi s migrantima Odbio se zaustaviti Optužen Moldavac koji je divljao po Zagrebu u kombiju punom migranata Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu

Prema informacijama koje je u nedjelju dala policija nakon završenog očevida, oko 18 sati na Trgu kralja Tomislava u Samoboru, 73-godišnjakinja koja je upravljala osobnima automobilom Smart kod kućnog broja 15 na pješačkom je prijelazu zbog neprilagođene brzine naletjela na majku i njezino dvoje djece.

Majka (45) je neozlijeđena dok je njezin 6-godišnji sin preminuo u bolnici jer su ozljede bile preteške. Drugo dijete, 9-godišnjak je prošao s lakšim ozljedama. 

U policiji navode da 73-godišnja vozačica nije bila pod utjecajem alkohola.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene