Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon šokantne snimke napada

Policija uhitila svu trojicu huligana koji su pretukli starca (77) na terasi kafića u Puli, dvojica pronađena u Zagrebu, jedan u Puli

Trojica huligana koja su pretukla starca na terasi kafića u Puli (Screenshot: Ron Biteri/Facebook)
Trojica huligana koja su pretukla starca na terasi kafića u Puli (Screenshot: Ron Biteri/Facebook)
Aktualno Galerija Maskirani huligani pretukli starca u kafiću u Puli (Screenshot: Ron Biteri/Facebook) Maskirani huligani pretukli starca u kafiću u Puli (Screenshot: Ron Biteri/Facebook) +0 Trojica huligana koja su pretukla starca na terasi kafića u Puli (Screenshot: Ron Biteri/Facebook) Galerija 1/2 >>
U nedjelju ujutro oko šest sati u Puli je pretučen 77-godišnjak koji je čuvao terasu jednog kafića. Policijski službenici u večernjim satima uhitili su svu trojicu napadača, dvojicu na području Zagreba i jednog na području Pule.

U nedjelju se na terasi jednog kafića dogodio šokantan i naočigled ničim izazvan napad na starijeg muškarca (77), na kojeg su šakama, palicama i stolicom nasrnula trojica maskiranih huligana. Napad je snimila i nadzorna kamera u kafiću, a policija je do kraja dana uspjela pronaći i uhititi svu trojicu počinitelja.

Pročitajte i ovo Fotografija napadača Šestero mrtvih FOTO Ovo je napadač iz Sydneyja: Uletio u šoping-centar s nožem u rukama i onda je nastao kaos, policija mu presudila Policija je okružila trgovački centar u Sydneyju - 4 Napadač upucan FOTO/VIDEO Preminula mama koju je manijak u šoping-centru izbo zajedno s bebom

Iz MUP-a je nešto prije ponoći stigla informacija da je uhićen i treći napadač, kojeg je policija pronašla na području Zagreba, dok je ranije PU istarska izvijestila o uhićenju dvojice napadača, jednog na području Pule, a drugog također na području Zagreba.

Kako nam je u telefonskom razgovoru ispričao Ron Biteri, vlasnik kafića u kojem je napadnut 77-godišnjak, napad se odigrao ujutro.

''Zbog velikog broja ljudi zaposlili smo umirovljenika da nam pazi na inventar kafića. Oko šest sati prišla mu je skupina mladića i upozorio ih je da ne diraju zastave koje tu imamo od Svjetskog nogometnog prvenstva. Oni su mu nešto verbalno dobacivali. Za sat vremena su se vratili maskirani i počeli ga tući. Na njega su bacili stolac. Napad se nastavio niz ulicu, pa su ga na kraju iscipelarili kod poslovnice Pošte'', rekao je Biteri za DNEVNIK.hr.

Ozlijeđeni umirovljenik završio je u bolnici, kako Biteri kaže, s teškim ozljedama: ''Ima tri slomljena rebra, hematom na sljepooočnici… Jako smo uzrujani. Bez riječi sam''.

U PU istarskoj potvrdili su da su dobili prijavu oko podne. Navode kako su ih zvali iz bolnice da su zaprimili čovjeka s ozljedama nastalima u napadu na Danteovu trgu.

''Pulska je policija danas oko 11:50 zaprimila dojavu iz pulske bolnice da se kod njih nalazi muškarac koji je ozlijeđen u Ulici Danteov trg u Puli. Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja utvrđeno je da su tijekom noći tri nepoznata počinitelja nakon verbalnog sukoba, fizički napali 77-godišnjeg muškarca. Ozlijeđenom muškarcu pružena je pomoć u pulskoj bolnici, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen. Policijski službenici u večernjim satima uhitili su dvojicu muškaraca koji se dovode u vezu s događajem. Jedan je uhićen na području Pule, a drugi na području Zagreba'', izvjestila je ranije PU istarska.

Ovaj napad snimljen je nadzornom kamerom kafića.

Aktualno Slovenci šalju vojsku na granicu: Uočen je veći ilegalni priljev migranata Slovenska vojska (Foto: Borna Filic/PIXSELL Slovenska vojska (Foto: Borna Filic/PIXSELL +0 Slovenska vojska (FPhoto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL) Svijet Slovenci šalju vojsku na granicu: Uočen je veći ilegalni priljev migranata 1/2 >>


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene