Roditelji dviju djevojčica u dobi od 13 i 15 godina koje su poginule u jutrošnjoj prometnoj nesreći na autocesti Zagreb - Lipovac u blizini čvorišta Okučana teško su ozlijeđeni i život im je ugrožen, doznaje se u novogradiškoj bolnici.


'Oboje su zadobili ozljede glave i gornjih ekstremiteta. Još radimo dijagnostičke pretrage o kojima će ovisiti hoće li žena biti prebačena u slavonskobrodsku Opću bolnicu', rekao je dr. Barbić.

Vezani članci Nesreća na autocesti OBAVEZNO očistite led s krova automobila, inače ste opasni za sve oko sebe! Policija/Ilustracija (Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Crni dan na hrvatskim prometnicama: Dvije osobe poginule, četvero ozlijeđenih

Riječ je o četveročlanoj obitelji iz Srbije koja je najvjerojatnije iz Italije putovala kući za blagdane.

Po riječima voditelja pododsjeka za sigurnost prometa u brodsko-posavskoj Policijskoj upravi Ivice Ostruma, nesreća se dogodila kad je vozač audija A6 talijanskih registarskih oznaka izgubio nadzor nad vozilom i udario u betonsku oznaku za izlaz s autoceste, a zatim u još tri prometna znaka te se zabio u rasvjetni stup. Rasvjetni stup je slomljen, a njegov je veći dio pao na stražnji dio automobila. U izvlačenju poginulih morali su pomagati i vatrogasci. (Hina)