Obavijesti Video Pretražite Navigacija
dolijao mu službeni pas

U duplom dnu prtljažnika državljanin Srbije pokušao prošvercati 16 kilograma marihuane iz Hrvatske

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na graničnom prijelazu Macelj 28-godišnji državljanin Srbije u petak oko 14:45 je osobnim automobilom pokušao je izvesti iz Hrvatske 16 kilograma marihuane.

Prilikom granične kontrole granični policajac posumnjao je kako se u osobnom automobilu krijumčari droga te je izuzeo vozilo na detaljnu graničnu kontrolu, javila je policija.

Pročitajte i ovo Zaplijenjena marihuana Na području Kaštela Kada ih je ugledao, pokušao je pobjeći: 29-godišnjaku policija oduzela pozamašnu količinu droge Ilustracija Iza rešetaka Policija otvorila hladnjak i ugledala neočekivani prizor: "Bilo je to iznenađujuće veliko otkriće"

Službeni pas za detekciju droga Aba potvrdio je sumnje svog ljudskog kolege i nakon toga vozilo je zapečećeno, a temeljem naloga Županijskog suda u Zagrebu 18. rujna 2021. godine je i pretraženo.

U posebno prerađenom dijelu prtljažnog prostora, u izrađenom duplom dnu, pronađeno je 50 paketa marihuane težine više od 16 kilograma, odnosno točno 16.002 grama.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, uz kaznenu prijavu za neovlaštenu proizvodnju i prometa drogama 28-godišnji državljanin Srbije predan je pritvorskom nadzorniku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene