Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U dvije prometne nesreće poginuli suvozači

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je osoba poginula, a jedna ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila rano jutros u 4,40 sati na državnoj cesti Vinkovci-Đakovo, na ulazu u mjesto Vođince, izvijestila je vukovarsko-srijemska Policijska uprava.

Poginuo je suputnik (1986.), a vozač, koji je renaultom lagunom đakovačkih registarskih oznaka upravljao pod utjecajem akohola (1,58 g/kg), nije ozlijeđen.

Pročitajte i ovo Dvojica muškaraca poginula u slijetanju quadom u rijeku Bednju - 3 Tragedija Varaždinske Toplice nakon pogibije bratića zavijene u crno: "Alen je iza sebe ostavio zaručnicu, a Goran je živio s majkom" Slika nije dostupna Poginuo 21-godišnji mladić

U priopćenju se navodi da se nesreća dogodila u trenutku kada je 20-godišnji vozač na zavoju izgubio nadzor nad automobilom koji je najprije završio u odvodnome kanalu, a zatim na obližnjoj oranici.

Na mjestu nesreće poginuo je 20-godišnji suputnik, lakše je ozlijeđen drugi suputnik (1987.), a vozač i još dvojica suputnika prošli su bez ozljeda.

Umag: Poginuo devetnaestogodišnjak

Devetnaestogodišnji suvozač je poginuo, a 23-godišnji vozač lakše je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se danas oko 15 sati dogodila nedaleko od Umaga, izvijestila je istarska policija.

Nesreća se dogodila kada je 23-godišnjak iz Umaga, koji je upravljao osobnim automobilom BMW-om pulskih registarskih oznaka, u jednom trenutku izgubio nadzor nad vozilom i sletio izvan kolnika.

Na mjestu je poginuo 19-godišnji suvozač iz Umaga, a vozač je prošao s lakšim ozljedama.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene