Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sudar automobila i kamiona

Među troje poginulih u Vinkovcima dvogodišnje dijete

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri su osobe poginule u prometnoj nesreći koja se oko 11 sati dogodila na državnoj cesti D55 Vinkovci - Županja, na ulazu u grad Vinkovce, izvijestila je vukovarsko-srijemska policija.

.Saznaje se kako je među poginulima i dvogodišnje dijete, dok su drugo dvoje djetetov otac i baka. Svo troje su bili u automobilu a dijete je ispalo iz njega. Smrtno su stradali vozač osobnog automobila marke Hyundai vinkovačkih registracijskih oznaka Vladimir K. (46), suvozačica Božica P. (71) te suputnik u automobilu, malodobni Karlo K. (2) iz Vinkovaca, potvrdila je vukovarsko-srijemska policija.

Pročitajte i ovo Dvojica muškaraca poginula u slijetanju quadom u rijeku Bednju - 3 Tragedija Varaždinske Toplice nakon pogibije bratića zavijene u crno: "Alen je iza sebe ostavio zaručnicu, a Goran je živio s majkom" Slika nije dostupna U sudaru poginule dvije osobe Medak: Tijela ipak nisu na minskom području

Prema riječima glasnogovornika vukovarsko-srijemske policije Krunoslava Žgele, do nesreće je došlo kada je vozač automobila 'Hyundai Vladimir K., koji se kretao u pravcu Županje, iz nepoznatog razloga prešao na suprotni kolnički trak kojim je iz pravca Županje nailazio teretni automobil marke Man županjskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao Anto S. (56) iz Sikirevaca.

Uslijed udara, na mjestu nasreće poginuli su vozač, suvozačica i suputnik u osobnom automobilu, naveo je Žgela dodajući kako se malodobni Karlo K., u trenutku nesreće, nalazio u sigurnosnoj sjedalici na zadnjem sjedalu automobila. Policija je obavila alkotest vozača teretnog automobila koji nije pokazao prisutnost alkohola u tijelu vozača, rekao je Žgela. Očevid na mjestu nesreće obavili su županijski državni odvjetnik u Vukovarsko-srijemskoj županiji Božidar Piljić i istražni sudac Županijskog suda u Vukovaru Nikola Bešenski. (D. Ma./Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene