Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tri su osobe poginule u prometnoj nesreći koja se oko 11 sati dogodila na državnoj cesti D55 Vinkovci - Županja, na ulazu u grad Vinkovce, izvijestila je vukovarsko-srijemska policija.


.Saznaje se kako je među poginulima i dvogodišnje dijete, dok su drugo dvoje djetetov otac i baka. Svo troje su bili u automobilu a dijete je ispalo iz njega. Smrtno su stradali vozač osobnog automobila marke Hyundai vinkovačkih registracijskih oznaka Vladimir K. (46), suvozačica Božica P. (71) te suputnik u automobilu, malodobni Karlo K. (2) iz Vinkovaca, potvrdila je vukovarsko-srijemska policija.

Vezani članci Posljedice poplava u Erfstadtu kod Kölna Zastrašujuće fotografije nakon poplava u Njemačkoj obilaze svijet: Područje oko Kölna doslovno progutala bujica Novi Marof: Radnici poginuli na sanaciji dvorca Tragedija kod Novog Marofa: Poginula dvojica radnika kod dvorca Bela, zatrpala ih zemlja. Jedan je imao samo 22 godine

Prema riječima glasnogovornika vukovarsko-srijemske policije Krunoslava Žgele, do nesreće je došlo kada je vozač automobila 'Hyundai Vladimir K., koji se kretao u pravcu Županje, iz nepoznatog razloga prešao na suprotni kolnički trak kojim je iz pravca Županje nailazio teretni automobil marke Man županjskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao Anto S. (56) iz Sikirevaca.

Uslijed udara, na mjestu nasreće poginuli su vozač, suvozačica i suputnik u osobnom automobilu, naveo je Žgela dodajući kako se malodobni Karlo K., u trenutku nesreće, nalazio u sigurnosnoj sjedalici na zadnjem sjedalu automobila. Policija je obavila alkotest vozača teretnog automobila koji nije pokazao prisutnost alkohola u tijelu vozača, rekao je Žgela. Očevid na mjestu nesreće obavili su županijski državni odvjetnik u Vukovarsko-srijemskoj županiji Božidar Piljić i istražni sudac Županijskog suda u Vukovaru Nikola Bešenski. (D. Ma./Hina)