Ilustracija (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL)
Ilustracija (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

U domu za starije osobe na Trešnjevci u nedjelju rano ujutro 82-godišnjakinja je oštrim predmetom lakše ozlijedila drugu štićenicu doma, također 82-godišnjakinju, izvijestila je zagrebačka Policijska uprava.


Oko 4.30 sati u hodniku zgrade doma na Trgu Slavoljuba Penkale, 82-godišnjakinja je oštrim predmetom lakše ozlijedila 82-godišnjakinju. Liječnička pomoć ozljeđenoj pružena joj je KBC Sestara milosrdnica, a osumnjičena je dovedena u službene prostorije na kriminalističko istraživanje, kaže se u priopćenju objavljeno na internetskoj stranici PUZ-a.

Vezani članci Druga ekonomska škola u Zagrebu (Foto: screenshot Google Maps) Policija ga traži: Učenik bacio suzavac u jednoj zagrebačkoj školi, četvero djece završilo u bolnici Napukla fasada u Kranjčevićevoj (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL) - 7 Stanari Kranjčevićeve 36: "Bilo je neugodno, ali svi su brzo reagirali i došli"

U nedjelju navečer u Policijskoj upravi kažu da kriminalistička obrada još traje i da za sad nema drugih informacija o događaju. (Hina)