Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mađarski državljanin jučer je autocestom Split - Zagreb vozio brzinom od 245 kilometara na sat iako je na tom dijelu ograničenje brzine 130 km/h. Hrvatska ga je policija odmah kaznila.


Policija je mercedes 52-godišnjeg Mađara zaustavila jučer u 18,47 sati na dijelu autoceste A-1 u Ličko-senjskoj županiji između Zira i Jadove, gdje je brzina prometnim znakom ograničena na 130 kilometara na sat.

Vezani članci Dječji vrtić, ilustracija Dezinficira se vrtić u Splitu: Prošlog tjedna u njemu su boravila djeca zaposlenice Doma umirovljenika u Vukovarskoj Ivan Škaričić, ravnatelj doma za stare i nemoćne, i Ivan Kaštelan Zbog koronavirusa evakuiraju se štićenici splitskog doma za umirovljenike, ravnatelj: "Dobili smo nalaze, deset osoba je pozitivno"

>> Nijemac divljao Dalmatinom brzinom 242 km/h

Uređajem za mjerenje brzine utvrđeno je da vozi brzinom od 245 kilometara na sat, izvijestila je danas ličko senjska policija.

Prekršajnim nalogom vozač je kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 7000 kuna i izrečena mu je zaštitna mjera zabrane korištenja inozemne vozačke dozvole na području RH u trajanju od 12 mjeseci. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook