Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U Požegi se dogodio šokantan zločin. Maloljetnik je pijan zajedno s majkom i prijateljem na smrt pretukao 51-godišnjeg Domina Ivanka, majčinog ljubavnika. Ubili su ga pred očima 11-godišnje djevojčice.


Radi se o mladoj ženi s dvoje djece koja živi u izrazito nehigijenskim uvjetima. Prema tvrdnjama njezinog ujaka Slavka Pandžića, često su je posjećivali nepoznati muškarci, među kojima i ubijeni.

Vezani članci Kiša potopila Požegu i okolicu VIDEO Bujica nosila sve pred sobom: "Izgledalo je kao da idu tri rijeke... Sve je uništeno." Županica objavila koliko je objekata oštećeno Predsjednik RH Zoran Milanović i ministar obrane Mario Banožić u Požegi - 6 Predsjednik Milanović opet udario po Jandrokoviću: "On je Plenkovićev batler, ukrao je dokument koji sam poslao Saboru"

Slavko tvrdi kako su tog kobnog dana ubijeni muškarac i žena cijeli dan pili, nakon čega se dogodilo ubojstvo.

Žrtva je nasmrt pretučena, a uz 40-godišnju ženu uhićen je i njezin 16-godišnji sin, kao i jedan muškarac.

Obdukcijom je utvrđeno da je stradali zadobio teške ozljede glave i trbušne šupljine.

Da stvar bude tragičnija, u kući zločina bila je i 11-godišnja djevojčica, kćerka osumnjičene. Rodbina je zabrinuta za djecu.

Svo troje uhićenih policiji su otprije poznati. 16-godišnji sin je prije nekoliko dana uvjetno pušten iz osječkoga Doma za preodgoj mladeži.