Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava na cesti Zagreb-Sisak

Troje poginulih, među žrtvama i 14-godišnjakinja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 23,20 sati, u mjestu Lekenik, poginulo je troje hrvatskih državljana, izvijestila je jutros Policijska uprava sisačko-moslavačka. Među poginulima je i 14-godišnja djevojčica.

Do nesreće je došlo kada je 48-godišnji vozač osobnog automobila iz Gline, sisačkih registracijskih oznaka, vozeći prema Zagrebu prešao vozilom na suprotnu prometnu traku, gdje je udario u osobni automobil sisačkih registracijskih oznaka, koji je dolazio iz suprotnog smjera, a kojeg je vozio 21-godišnjak iz Lekenika.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zbog radova Zatvara se dio prometne ulice u Zagrebu: Ovo su obilazni pravci Dva taksija sudjelovala u prometnoj nesreći u Zagrebu - 1 Nesreća u metropoli VIDEO Krš i lom u centru Zagreba: Sudarila se dva taksija, tramvajski promet bio u prekidu

Vozač iz Gline izletio je u suprotni trak te ubio sebe, vozača drugog automobila i 14-godišnju djevojčicu Pri tome smrtno su stradala oba vozača, dok je u Općoj bolnici u Sisku od teških ozljeda preminula 14-godišnjakinja s područja Zagreba.

Također 19-godišnjakinja s podrucja Lekenika u nesreći je zadobila teške tjelesne ozljede opasne po život, dok su dvoje 18-godišnjaka s područja Lekenika lakše ozljeđeni.

Sve navedene osobe, s izuzetkom 48-godišnjeg vozača s područja Gline, nalazile su se u osobnom automobilu kojeg je vozio poginuli vozač iz Lekenika.

Očevidu su bili nazočni istražni sudac i županijski državni odvjetnik, a tijekom očevida promet kroz Lekenik je bio obustaljen od 23,20 do 02,15 sati, navodi sisačka policija.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene