Obavijesti Video Pretražite Navigacija
sreo ubojicu

Trenuci prije pokolja na Kajzerici: "Pitao sam ga kako bebač, kaže samo jede i raste. Par minuta kasnije kao da je ratno stanje"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Susjed ubijenih na zagrebačkoj Kajzerici ispričao je kako je ubojicu sreo svega nekoliko minuta prije nego što će počiniti pokolj.

Okrutnog ubojicu koji je u četvrtak navečer ubio šestero ljudi, među kojima i desetogodišnjeg sina svoje partnerice, nekoliko minuta prije pokolja pred kućom je sreo susjed koji je izašao baciti smeće. 

Pročitajte i ovo Milan Bandić (Foto: Dnevnik.hr) "to je obiteljski slučaj" Milan Bandić o masakru na Kajzerici: Pojedinačni incidenti ne utječu na sigurnost u gradu Policija patrolira ulicama (Foto: Dnevnik.hr) Potraga je u tijeku Potraga za ubojicom: Zagreb pod opsadom policije nakon stravičnog ubojstva na Kajzerici

Pred kućom je vidio ubojicu i desetogodišnjeg dječaka. "Mali je išao ispred njega, dolazili su odozgo po cesti. mali je zatim odletio do kuće i počeo zavirivati u svaki prozor. To mi je bilo čudno. Svjetla su bila upaljena, nije zvao ni mamu ni baku, nikoga", ispričao je susjed za 24sata

Ubojica ga je prepoznao, javio mu se i pitao ga kako je. Susjed mu je uzvratio istim pitanjem, a ovaj je rekao da je dobro.

"Pitao sam ga kako bebač, a on kaže da je dobar, da samo jede i raste. I ja mu kažem da nema ništa bolje za roditelje, to je najveća radost. Pozdravim se s njim i kažem mu laku noć. Odgovorio mi je laku noć, a ja sam ušao u stan. Kasnije mi je proradio film. Nije govorio u hodu, nije krenuo dalje, samo je stajao", ispričao je susjed. 

Nekoliko minuta nakon njihovog razgovora počela je pucnjava. "Nakon prvih hitaca je bila mala stanka pa je počelo opet. Zvučalo je kao da lim odzvanja. Sin mi je došao s terena i ležao u krevetu. Pitao me što je ovo, kao da je ratno stanje", ispričao je susjed za 24sata, koji je nakon toga izašao van i vidio tijela.

Ubojice ni njegovog automobila više nije bilo. Na tlu je ležalo tijelo desetogodišnjeg dječaka. "Odmah sam ga prepoznao, ležao je u krvi potrbuške. Drugo tijelo nisam uspio odmah identificirati jer je pola tijela bilo unutar hodnika, a pola van", ispričao je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene