Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zamijenio ga drugi vozač

Trebao autobusom voziti djecu na izlet iz Zagreba u Vukovar: Vozač pred napuhao 0,87 promila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozač autobusa koji je trebao voziti djecu iz Zagreba u Vukovar na izlet napuhao je policiji 0,87 promila. Autobus s djecom je na izlet odvezao drugi vozač.

Učenici osnovne škole s područja Medveščaka trebali su krenuti u srijedu rano ujutro na izlet u Vukovar. Zagrebačka policija javlja da je oko 4:45 obavljen nadzor autobusa i vozača koji je učenike trebao prevoziti. Vozač je 'napuhao' 0,87 promila.

"Na temelju višegodišnje suradnje policije i obrazovnih ustanova s ciljem zaštite najmlađih sudionika u prometu - djece, a u isto vrijeme i poštivanja prometne kulture kako bi se umanjili rizici koje dovode do prometnih nesreća, obavljen je nadzor autobusa i vozača koji je trebao prevoziti učenike osnovne škole s područja Medveščaka na izlet prema Vukovaru. Prilikom tog nadzora autobusa i vozača policijski službenici utvrdili su da je 36-godišnji vozač autobusa varaždinskih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola (0,87 g/kg)", priopćeno je iz PU zagrebačke.

36-godišnji vozač je isključen iz prometa i bit će prekršajno prijavljen. Autobus s djecom preuzeo je drugi vozač te su ona otišla na planirani izlet.

Pročitajte i ovo Ilustracija FILMSKA POTJERA U ZAGREBU Je li moguće da je auto vozila 12-godišnja djevojčica? Policija istražuje tko je sudjelovao u divljoj vožnji, Mercedes bježao policiji i do 170 km/h Ilustracija Nanijeli značajnu štetu Radili su prekovremeno: Serija provala za blagdane, ovaj dan im je omiljen

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene