Prometna nesreća u Zagrebu (Foto: Marko Prpic/PIXSELL)
Prometna nesreća u Zagrebu (Foto: Marko Prpic/PIXSELL) Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Do završetka policijskog očevida bio je obustavljen promet Karlovačkom cestom.


U kasnim večernjim satima u četvrtak na Karlovačkoj cesti u Zagrebu dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je život izgubilo dijete, javili su iz Policijske uprave zagrebačke.

Vezani članci Automobil u Zadru visio s mola za vezivanje čamaca - 5 Otkriven uzrok nesvakidašnje nesreće: Vozačica ostala zarobljena u automobilu koji je visio s drvenog mola pa – dobila kaznu Policija, ilustracija Šibenčanin pokušao ubiti suprugu, udario je autom

Dijete je poginulo nakon što je na njega naletjelo osobno vozilo, a okolnosti se još istražuju. Do završetka policijskog očevida promet Karlovačkom cestom bio je obustavljen.

"Čuo se jaki udarac, kao o neku vreću. I odmah su uslijedili strašni vriskovi. Prizor je to bio koji ledi krv, za svakog roditelja noćna mora. Nažalost, po Karlovačkoj cesti vozači divljaju, ignoriraju prometne znakove, pješake", rekla je za Jutarnji list jedna stanarka koja živi uz Karlovačku cestu.

Po neslužbenim informacijama, automobil je naletio na 6-godišnju djevojčicu, i to u blizini kuće u kojoj je živjela.

Na Facebook stranici ''Ja volim Blato!'' stanovnici tog zagrebačkog područja su složni – treba vratiti ležeće policajce. ''Da su se vratili ležeći policajci koji su nekada bili postavljeni, možda do ove tragedije ne bi došlo. No prometni stručnjaci rekli su da 'uspornici doprinose smirivanju prometa, ali isto tako štetno djeluju na objekte u neposrednoj blizini u smislu pucanja fasada i statičkog oštećenja objekata uslijed velikih vibracija i buke koju proizvode vozila prolazeći preko njih''', napisala je stanovnica Blata.

Iskrena sućut obitelji malene djevojčice!