Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TRAGEDIJA U ZAGREBU

Dijete poginulo nakon što je na njega naletio automobil – "Čuo se jaki udarac... To je noćna mora svakog roditelja"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Do završetka policijskog očevida bio je obustavljen promet Karlovačkom cestom.

U kasnim večernjim satima u četvrtak na Karlovačkoj cesti u Zagrebu dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je život izgubilo dijete, javili su iz Policijske uprave zagrebačke.

Pročitajte i ovo Policija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća kod Siska: Poginula jedna osoba Razbijeno staklo na automobilu parkiranom kod groblja Markovo polje Oglasila se i policija Građanima provaljuju u automobile dok obilaze posljednja počivališta svojih najmilijih: "Dok smo palili svijeću, začuo se..."

Dijete je poginulo nakon što je na njega naletjelo osobno vozilo, a okolnosti se još istražuju. Do završetka policijskog očevida promet Karlovačkom cestom bio je obustavljen.

"Čuo se jaki udarac, kao o neku vreću. I odmah su uslijedili strašni vriskovi. Prizor je to bio koji ledi krv, za svakog roditelja noćna mora. Nažalost, po Karlovačkoj cesti vozači divljaju, ignoriraju prometne znakove, pješake", rekla je za Jutarnji list jedna stanarka koja živi uz Karlovačku cestu.

Po neslužbenim informacijama, automobil je naletio na 6-godišnju djevojčicu, i to u blizini kuće u kojoj je živjela.

Na Facebook stranici ''Ja volim Blato!'' stanovnici tog zagrebačkog područja su složni – treba vratiti ležeće policajce. ''Da su se vratili ležeći policajci koji su nekada bili postavljeni, možda do ove tragedije ne bi došlo. No prometni stručnjaci rekli su da 'uspornici doprinose smirivanju prometa, ali isto tako štetno djeluju na objekte u neposrednoj blizini u smislu pucanja fasada i statičkog oštećenja objekata uslijed velikih vibracija i buke koju proizvode vozila prolazeći preko njih''', napisala je stanovnica Blata.

Iskrena sućut obitelji malene djevojčice!

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene