Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U TRPINJI

Tragedija kod Vukovara: Motociklist poginuo nakon što mu je prednost oduzeo 72-godišnji vozač automobila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vukovarska policija izvijestila je kako se danas ujutro, nešto prije 9 sati, u Trpinji dogodila prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala.

Policija je očevidom utvrdila da 72-godišnjak iz Trpinje, u namjeri da se osobnim automobilom vukovarskih registarskih oznaka uključi s travnate površine u promet, pritom nije propustio sva vozila koja su se kretala kolnikom. U tom je trenutku na njega na motociklu naletio 60-godišnjak iz Bobote, koji je imao prednost prolaska u odnosu na vozača automobila.

Pročitajte i ovo U prometnoj nesreći u Velikoj Gorici smrtno stradao motociklist - 3 Kod Velike Gorice Otkriveno kako je došlo do tragedije u kojoj je na Veliki petak poginuo motociklist Slika nije dostupna Policija otkriva detalje Motociklist poginuo u teškoj prometnoj nesreći kod Varaždina, u bolnici preminula i suputnica

Od siline udarca motociklist je pao na kolnik. Hitno je odvezen u vukovarsku bolnicu, no ondje je nažalost uslijed zadobivenih ozljeda preminuo.

Policija je provela kriminalističko istraživanje nad 72-godišnjakom iz Trpinje, koji je osumnjičen da je počinio kazneno djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, iz članka 227. Kaznenog zakona Republike Hrvatske te će stoga protiv njega nadležnom državnom odvjetništvu biti podnijeta kaznena prijava.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene