Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Talijanskog turista ubila dvojica Zagrepčana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijska uprava primorsko-goranska na današnjoj je konferenciji za novinstvo izvijestila da su identificirani ubojice Pierangela Cerana u autokampu "Konobe" u Puntu, ali da su trenutačno nedostupni policiji.

Načelnik sektora krim-policije PU primorsko-goranske Vitomir Bijelić izvijestio je da je nedvojbeno utvrđeno da su ubojstvo počinila dvojica Zagrepčana, 49-godišnjak i 52-godišnjak. Policija smatra da se nalaze u bijegu te je za njima raspisana tjeralica.

Pročitajte i ovo Jedrenjak na kojem su stradali Talijani (Foto: Atlantia Cruising) dobre vijesti iz splitske bolnice Djeca koja su se na brodu otrovala plinom uspješno skinuta s respiratora Očevid na brodu Atlantia (Foto: Dnevnik.hr) "nisam paničario" Tko je mladi hvarski liječnik koji je prvi pomogao otrovanim Talijanima

Utvrđeno je da su to djelo počinili zbog koristoljublja iako su prve informacije iz policije nakon napada na Talijana isključivale koristoljublje kao motiv. 

No, iz naknadnih razgovora s obitelji nastradaloga utvrđeno je da su počinitelji iz kamp-prikolice Talijana odnijeli nekoliko tisuća kuna vrijednosti. O čemu je riječ policija nije željela govoriti, obrazlažući to interesima istrage.

Obojica će danas biti u odsutnosti kazneno prijavljeni Županijskom državnom odvjetništvu u Rijeci za teško ubojstvo.
Jedan od njih dvojice već je nekoliko desetaka puta bio prijavljivan zbog kažnjivih djela imovinske naravi, izvijestila je policija.

Pierangela Cerana (61) napala su dvojica muškaraca u noći s 5. na 6. svibnja u njegovoj kamp-prikolici prethodno provalivši vrata. Vezali su ga ljepljivom trakom te mu zadali nekoliko udaraca tvrdim predmetom u glavu. Zbog zadobivenih ozljeda pao je u komu te je u riječkom KBC-u preminuo nakon šest dana.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene